Občianske združenie MILI pripravuje chránenú dielňu a požičovňu detských zdravotných pomôcok. Našou snahou je a bude pomôcť socializácii a zamestnanosti zdravotne znevýhodnených. Ďakujeme za Vašu podporu, že nám pomôžete naplniť tento sen. Budeme veľmi vďační za vaše 2 resp. 3% z daní v tomto roku.

Ako postupovať:

Do 15. februára požiadajte zamestnávateľa o vykonanie ročného zúčtovania zaplatených preddavkov na daň. Požiadajte zamestnávateľa, aby Vám vystavil potvrdenie o zaplatení dane. Z potvrdenia si viete zistiť dátum zaplatenia dane a vypočítať 2% z Vašej zaplatenej dane – to je maximálna suma, ktorú môžete v prospech prijímateľa poukázať. Táto suma musí byť minimálne 3 eur.

2% z dane sa poukazujú prostredníctvom špeciálnych tlačív, v závislosti od toho, kto poukazuje. Ak podávate daňové priznanie na osobitnom tlačive, nezabudnite vyplniť nasledujúce údaje o prijímateľovi:

Právna forma: občianske združenie
IČO: 50622625
Obchodné meno/názov/: MILI
Sídlo/ulica: Janka Kráľa
Súpisné/orientačné číslo: 1414/27A
PSČ: 984 01 Obec/mesto: Lučenec

Pracovali ste ako dobrovoľník? Ak ste pracovali aspoň 40 hodín ako dobrovoľník v roku 2023, máte možnosť venovať 3% z dane – požiadajte organizáciu, pre ktorú ste pracovali ako dobrovoľník o potvrdenie tejto práce.

Potrebné tlačivá:

https://www.ozmili.sk/wp-content/uploads/2024/02/vyhlasenie-2023-MILI-pdf.jpg